Stiri din economia locala
Firme si societati
 Banci si finante  
 Computere si telecomunicatii  
 Hoteluri  
 Restaurante  
 Comert si alimentatie publica  
 Sanatate  
 Servicii publice  
 Autovehicole  
 Zone de agrement  
Investitii
 Vor fi cuprinse in planul de reparatii curente un numar de 109 unitati de invatamant ...
Continuare
  Fonduri alocate din bugetul local pentru reparatii cladiri
Continuare
 Lista strazilor in curs de modernizare in anul 2006
Continuare
Descriere societate
Grupul de firme GALTOUR&DUNAREA
Adresa: Str. Nicolae Balcescu nr.1, Galati
Cod Postal: 800041
Telefon: 0040236/463441
Fax: 0040236/464312
E-mail: secretariat@galtour.ro
Pagina web: www.galtour.ro
Prezentarea generala a Grupul de firme GALTOUR&DUNAREA
  Activand in domeniul ospitalitatii, Grupul de firme Galtour&Dunarea este singura companie privata din Galati care pune la dispozitia clientilor o oferta integrata de serviciii turistice.
  Grupul de firme Galtour&Dunarea reprezinta alegerea unui numar mare de clienti din cele mai diverse categorii: calatori in interes de afaceri, grupuri de turisti si turisti individuali, companii care solicita servicii complexe pentru organizarea de conferinte sau reuniuni de afaceri, persoane fizice, clientii beneficiind astfel de servicii complexe, excelenta amplasare in centrul orasului si apropierea de toate facilitatile necesare.
Servicii oferite:
 • Serviciile de cazare sunt oferite prin cele doua complexe hoteliere situate in centrul istoric si administrativ al orasului: Hotelul Galati *** si Hotelul Dunarea ** - locatii hoteliere care satisfac cele mai exigente gusturi prin oferta diversificata de servicii la un raport competitiv calitate-pret.
 • Centrul de Afaceri Dunarea ofera comunitatii de afaceri un complex multifunctional cu spatii pentru birouri si sali de conferinta de diferite capacitati in vederea organizarii de discutii/intalniri/tratative de afaceri, sesiuni de training, receptii, evenimente festive.
 • Agentia de Turism Galtour ofera o gama variata de pachete turistice pentru sejururi individuale sau in grup, in Romania sau in strainatate precum si un serviciu profesionist de ticketing.
 • Clientii se pot delecta cu delicioase preparate culinare ale bucatariei traditionale romanesti-in Restaurantul Rapsodia sau ale bucatariei internationale-in Restaurantul Blue Sun. La etajul IX al hotelului Galati isi asteapta oaspetii Salonul Panoramic, loc unic ce ofera o splendida panorama a orasului Galati. De asemenea, clientii pot petrece o seara de neuitat in ambianta rafinata a Clubului Andy's - bar de noapte situat in incinta complexului hotelier Dunarea.
 • Agentia de Publicitate GALMEDIA pentru programe de promovare si comunicare profesioniste, la dispozitia clientilor se afla serviciile de specialitate
 • Dunarea Catering, pune la dispozitia clientilor o oferta bogata si flexibila de produse culinare, adaptata diverselor tipuri de clienti (persoane fizice si juridice) si evenimente, iar Cofetaria Dunarea situata in holul hotelului Dunarea intampina clientii cu produse delicioase de cofetarie si patiserie realizate in laboratorul propriu din ingrediente naturale.
 • Magazinul Andy's Fashion situat in incinta Hotelului Dunarea ofera clientilor articole de vestimentatie masculina de o calitate deosebita din colectiile renumitelor marci: Pierre Cardin, Seroussi si Meyer.

 • Noutatile, ofertele speciale si evenimentele din activitatea grupului de firme Galtour&Dunarea pot fi accesate la adresa: Galtour
  Curs valutar
  CURS BNR
  Din data : 20 oct 2020

  Dolar SUA3.4514 Lei
  Euro 4.5042 Lei
  Istoric curs valutar
  Societati
  Grupul de firme GALTOUR&DUNAREA

  Administratia zonei libere Galati
  Targuri si expozitii
  Festivalul Scrumbiei
  24.04.2020-24.04.2020
  Targul Mesterilor Populari
  17.06.2020-19.06.2020
  Ziua Metalurgistului
  08.09.2020-08.09.2020
  Ziua Recoltei
  06.10.2020-07.10.2020
  Sf. Apostol Andrei
  28.11.2020-30.11.2020
     
  Site actualizat in data de : 19.10.2020
  Numar total de vizitatori 7128516