Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 2
COMUNICAT DE PRESA !!
  Unitatea Administrativ-Teritoriala Municipiul Galati, in calitate de Beneficiar, implementează proiectul "Cresterea performantei energetice la blocurile de locuinte G2 Str.Constructorilor nr. 10, G3 Str. Constructorilor nr. 16 si C6C Str. G-ral Dragalina nr. 6 din municipiul Galati", finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de Investitii 3.1: "Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor", Operatiunea: A - Cladiri Rezidentiale, apel de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor strategiei U.E. pentru Regiunea Dunarii, cod SMIS 124422.
  Mai multe detalii puteti afla accesand Comunicatul de presa.
COMUNICAT DE PRESA !!
  Municipiul Galati este partener in cadrul proiectului "REDISCOVER - Redescoperirea, expunerea si exploatarea mostenirii evreiesti ascunse din Regiunea Dunarii, DTP2-084-2.2, implementat in perioada iunie 2018 - mai 2021 si finantat prin Programul Transnational Dunarea. Parteneriatul este alcatuit din administratii locale si institutii culturale/turistice din regiunea Dunarii: Municipiul Szeged (Ungaria) - lider de proiect, Szeged Tourinform (Ungaria), Municipiul Galati (Romania), Municipiul Timisoara (Romania), Municipiul Regensburg (Germania), Institutul pentru Cultura, Turism si Sport Murska Sobota (Slovenia), Municipiul Osijek (Croatia), Muzeul Municipal Subotica (Serbia), Municipiul Kotor (Muntenegru), Municipiul Banja Luka (Bosnia si Hertegovina). Institutul pentru Studierea Problemelor Minoritatilor Nationale, cu sediul in Cluj-Napoca, este partener asociat al Municipiului Galati.
  Obiectivul general al proiectului consta in explorarea patrimoniului cultural al comunitatilor evreiesti si crearea de produse culturale si turistice competitive, cu posibilitatea includerii acestora in retele turistice transnationale.
  Mai multe detalii puteti afla accesand comunicatul de presa precum si a buletinului informativ al proiectului.
ANUNT IMPORTANT !!
  Primaria municipiului Galati anunta public procedura de atribuire a autorizatiilor taxi disponibile din totalul de 1.000 autorizatii taxi aprobate de Consiliul local prin HCL nr. 74/2016 pentru toate solicitarile depuse pana la data de 06.08.2020. Dupa aceasta data, cererile vor fi inregistrate pentru urmatoarea procedura de atribuire care va fi anuntata ulterior. Lista cu documentele care trebuie depuse poate fi consultata la Primaria Galati - Compartimentul Transport Urban. Rezultatele evaluarii dosarelor vor fi anuntate prin afisare la sediul Primariei Galati in data de 10.08.2020. Eliberarea autorizatiilor taxi atribuite in cadrul acestei proceduri se va face dupa aprobarea prin hotarare a Consiliul local a atribuirii numarului de autorizatii taxi si a numerelor de ordine ale acestora.
  De asemenea, pana la data de 06.08.2020, solicitantii deja inscrisi in lista de asteptare pot aduce modificari punctajelor declarate anterior.
  Criteriile de departajare si punctajele care se acorda autovehiculelor participante pot fi consultate accesand urmatorul link: Criterii taxi.
Anunt public !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate: "Raportul privind obligatiile de serviciu public de transport local de calatori in municipiul Galati conform Regulamentului (CE) nr. 1370/2007 privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Raport.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza reluarea sedintei de licitatie publica, cu oferta in plic, pentru atribuirea de licente de ocupare a domeniului public pentru 7 amplasamente destinate comercializarii de flori, aprobate prin dispozitii ale primarului.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt reluare licitatie publica.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza licitatie publica, cu oferta in plic, pentru atribuirea de licente de ocupare a domeniului public pentru 5 amplasamente, destinate comercializarii de flori, aprobate prin dispozitii de primar.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza in data de 30.06.2020 licitatie publica cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de spatiu comercial, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in Galati, str. Traian nr. 55, parter.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt participare licitatie.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza in data de 30.06.2020 licitatie publica cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de cabinet medical, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in cartier Tiglina II I, str.Brailei nr.136C, lot 3, apartament 4, lot 4, parter.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt participare licitatie.
COMUNICAT DE PRESA !!
Directia Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale din cadrul Unitatii Administrativ-Teritoriale Municipiul Galati, primeste prin posta si e-mail, cereri si documente referitoare la:
 • Declarare bunuri impozabile: cladiri si terenuri
 • Facilitate fiscale
 • Compensari/restituiri
 • Transfer dosar auto
 • Declaratii rectificative taxa speciala de habitat/ecarisaj
 • Declarare mijloace de transport
 • Scoatere din evidenta fiscala a mijloacelor de transport
 • Declararea mijloacelor de transport marfa cu masa totala autorizata de peste 12 tone aflate in proprietatea persoanelor fizice
 • Declararea mijloacelor de transport pe apa
 • Scoaeterea din evidenta a mijloacelor de transport pe apa
 • Eliberare certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale si alte venituri datorate bugetului local
 • Declararea privind stabilirea taxei de habitat
 • Alocare credentiale pentru plata on-line a impozitelor si taxelor care se fac venit la bugetul local
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
CONCURSURI DE SOLUTII URBANISTICE
Solutii peisagistice de AMENAJARE PARC RECREATIONAL

  Primaria municipiului Galati propune realizarea unor modele de parcuri recreative in intravilanul municipiului Galati in diferite zone rezidentiale care vor conduce la cresterea nivelului vietii si a calitatii mediului.

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE

  Anuntul de concurs a fost lansat si pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) avand numarul de inregistrare DC1000092/12.12.2019. Persoanele interesate pot trimite intrebari/clarificari referitoare la concursurile initiate pe adresa de email: Licitatii@primariagalati.ro.
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019, Lista drepturi salariale 31.03.2020.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 03/07/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 02/07/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 02/07/2020

  Primaria Municipiului Galati doreste sa va aduca la cunostinta ca se va realiza o noua etapa din Planul de Actiune DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) pentru anul 2020, la sol, incepand cu data de 03.07.2020 prin Serviciul Public Ecosal.
  Substanta ce va fi folosita este Solfac Trio EC 200 - insecticid piretroid concentrat impotriva insectelor zburatoare si taratoare (inclusiv capuse).
  Se va actiona in cartierul Traian Nord in intervalul orar 21:00 - 23:00.
 &nbsolApicultorii si sericicultorii de pe raza Municipiului Galati sunt rugati sa-si ia toate masurile de protectie necesare pentru familiile de albine si viermi de matase in scopul evitarii contactului cu substantele insecticide distribuite in toate zonele verzi ale domeniului public.
  Programul poate suferi modificari sau poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a actiunii.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 30/06/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 29/06/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 26/06/2020

  Primaria municipiului Galati informeaza cetatenii ca, in urma unei avarii aparute in carosabil pe strada Traian, zona sens giratoriu Bariera Traian, pe sensul de intrare in municipiu, traficul rutier pe zona mentionata va fi restrictionat in perioada 26.06.2020 - 03.07.2020, autovehiculele urmand a fi directionate pe ruta ocolitoare str. Traian - str. Stefan cel Mare - Bld. George Cosbuc - str. Al. Macelaru.
  Pentru desfasurarea fluenta a traficului rutier rugam conducatorii auto sa circule cu atentie si sa respecte semnalizarea rutiera.

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 26/06/2020

  In vederea executarii lucrarilor necesare pentru realizarea proiectului "Modernizare linii tramvai si carosabil strazile Siderurgistilor si 1 Decembrie 1918 - tronson Piata Energiei - Piata Henri Mathias Berthelot, in perioada 22.06.2020 - 06.05.2021", Primaria Municipiului Galati aduce la cunostinta cetatenilor ca, incepand cu data 29.06.2020, pe Bld. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins intre str. Tecuci si Piata Henri Mathias Berthelot, traficul rutier se va desfasura pe partea stangă a Bld.-ului 1 Decembrie 1918, in ambele sensuri. Schimbare sensului de deplasare se va face in intersectia strazii 1 Decembrie cu str. Tecuci, respectiv sensul giratoriu din Piata Henri Mathias Brethelot (zona Micro 40).
  Pentru desfasurarea fluentă a traficului rutier rugam conducatorii auto sa respecte semnalizarea rutiera instituita pe durata executarii lucrarilor.

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 26/06/2020

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra deciziei A.P.M. Galati de incadrare fara evaluare de mediu a "Planului de Mobilitate Urbana Durabila pentru municipiul Galati", cu amplasamentul in municipiul Galati.
  Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost:
 • in conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 si luand in considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potentiale prevazute in Anexa 1 a aceluiasi act normativ, implementarea obiectivelor planului modificat nu prezinta efecte probabile negative asupra factorilor de mediu si asupra zonei din vecinatatea amplasamentului studiat.
 • planul nu intra sub incidenta art. 28 din O.U.G. nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 49/2011, intrucat amplasamentul este situat in afara ariilor naturale protejate de interes comunitar.
  Observatiile publicului se vor primi prin e-mail la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 25/06/2020

  Primaria municipiului Galati informeaza cetatenii ca, in urma unei avarii aparute in carosabil pe strada Traian, zona sens giratoriu Bariera Traian, pe sensul de intrare in municipiu, traficul rutier pe zona mentionată va fi restrictionat in data 26.06.2020, incepand cu ora 09:00 AM, autovehiculele urmand a fi directionate pe ruta ocolitoare str. Traian - str. Stefan cel Mare - Bld. George Cosbuc - str. Al. Măcelaru. Durata estimata a interventiei este de 24 de ore.
  Pentru desfasurarea fluentă a traficului rutier rugam conducatorii auto sa circule cu atentie si sa respecte semnalizarea rutiera.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 25/06/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 229 privind : Rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli al Municipiului Galati pentru anul 2020
 • HCL 228 privind : Aprobarea contributiei Consiliului Local al Municipiului Galati, ca membru fondator al Fundatiei "Andreiana Juventus", pentru anul 2020
 • HCL 227 privind : Rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al societatii Administratia Pietelor Agroalimentare S.A. Galati, pentru anul 2020
 • HCL 226 privind : Aprobarea organigramei si a statului de functii pentru Societatea Gospodarire Urbana SRL
 • HCL 225 privind : Modificarea H.C.L. nr. 328/18.07.2019 privind aprobarea contractarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 100.000.000,00 lei, cu modificarile si completarile ulterioare
 • HCL 224 privind : Aprobarea Bilantului energiei termice pentru Societatea CALORGAL S.A. Galati
 • HCL 223 privind : Aprobarea contului anual de executie a bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului Galati, pe anul 2019
 • URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Iulie 2020
  L M M J V S D
      1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31    
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Programul operational REGIO
     
  Site actualizat in data de : 03.07.2020
  Numar total de vizitatori 7044412