Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 4
ANUNT IMPORTANT IN ATENTIA SOLICITANTILOR DE LOCUINTE ANL
  PRIMARIA MUNICIPIULUI GALATI aduce la cunostinta ca in perioada 15.11.2019 - 31 12.2019, tinerii cu varsta de pana la 35 ani, pot depune dosare in vederea repartizării de locuinte construite prin ANL. Dosarele se depun la Registratura Generala cu sediul in Galaţi, str. Domnească nr. 54 si trebuie sa cuprinda documentele prevazute in opisul anexa la H.C.L. nr. 473/31.10.2019.
  Se vor lua in considerare numai dosarele depuse in aceasta perioada. Dosarul incomplet si cel depus dupa termen vor fi respinse.
  Solicitantii care au avut dosare depuse in anii anteriori si nu au primit repartitie au posibilitatea depunerii unui dosar in sesiunea 2019. Dosarele depuse in anii anteriori NU se iau in considerare.
  Pentru relatii suplimentare va puteti prezenta la Serviciul Administrare Fond Locativ si Spatii cu Alta Destinatie, cu sediul in Galati, str. Traian nr. 93, bl. A4, sc. 1, la programul cu publicul in zilele de luni, intre orele 12:00 - 16:00 sau joi, intre orele 8:30 - 12:00.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt ANL 2019.
Primaria Galati va invita sa colectati selectiv si sa reciclati!
  In multe gospodarii, se arunca zilnic o multime de deseuri, statisticile aratand ca majoritatea lor ajunge la gunoi si prea putine devin materie prima pentru alte produse. Mai exact, in Romania se recicleaza doar 13% din totalul deseurilor municipale, desi s-ar putea colecta separat peste 50% din totalul deseurilor.

  Ce putem face pentru a colecta selectiv?

  Pasul 1. Va propunem o schimbare de perspectiva: priviti deseurile ca pe niste materiale folositoare, ce pot reintra in circuitul de productie, caci prin colectarea separata participati la diminuarea risipei si a poluarii.
  Suntem obisnuiti sa privim obiectele folosite, de care nu mai avem nevoie, ca pe niste resturi inutile a caror destinatie este groapa de gunoi. Cu toate acestea, o parte dintre deseuri sunt materiale valoroase, care pot fi colectate separat, predate pentru reciclare si transformate apoi in materie prima pentru noi obiecte.
  Pasul 2. Informati-va despre cum puteti reduce consumul anumitor obiecte de care aveti nevoie, cum pot fi reutilizate, abia apoi reciclate. Doar asa reducem risipa si consumul excesiv de resurse naturale. De exemplu: imprumutati carti de la prieteni, de la biblioteca sau cititi in format digital, asa se reduce consumul de hartie.
  Pasul 3. Aflati ce materiale se pot recicla si unde le puteti lasa folosind www.hartareciclarii.ro.
  Va incurajam sa utilizati #HartaReciclarii, prima platforma nationala, participativa si educativa, a punctelor de colectare separate din tara, pentru toate tipurile de deseuri reciclabile, de la hartie, plastic, metal, pana la electrocasnice, anvelope, deseuri periculoase si multe altele.
  In sectiunea "Unde reciclez?" de pe #HartaReciclarii, aflati care este cel mai apropiat loc unde puteti lasa materialele reciclabile. Comunitatea celor care recicleaza se bazeaza pe fiecare dintre noi ca sa adaugam noi puncte de colectare atunci cand le vedem! Sau sa actualizam punctele cu noi informatii din teren!
  Platforma Harta Reciclarii este un proiect al Viitor Plus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila dezvoltat in parteneriat cu compania Coca Cola HBC Romania, fiind inclus in campania de educatie pentru colectare selectiva Dupa Noi, strangem tot noi – si beneficiaza de sustinerea Ministerul Mediului - Romania.
CONCURSURI DE SOLUTII URBANISTICE
Reamenajare si refunctionalizare zona VALEA TIGLINEI si FALEZA DUNARII

Doua zone reprezentative pentru municipiul Galati vor fi reamenajate pentru un aspect modern, contemporan

  "Valea Tiglinei" se defineste ca fiind teritoriul cuprins intre Parcul Closca (inclusiv), Stadionul "Nicolae Rainea", Stadionul "Siderurgistul" si parte din Uzina de apa nr.1 (dezafectata).

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE


Finalistii concursului sunt:

  "Faleza Dunarii" este un ansamblu complex, divizat in trei subzone cu functiuni diferite: faleza superioara, taluzul si faleza inferioara. Astfel, pe ansamblu, zona colecteaza si redistribuie fluxuri de trafic auto si pietonal, legand areale cu densitate mare de construire de arealul dedicat functiunilor de agrement, pietonal, etc.

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU 1PANOU 2
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE


Finalistii concursului sunt:

  Anunturile de concurs au fost lansate si pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) avand numerele de inregistrare DC1000061/30.07.2019 si DC1000062/30.07.2019. Persoanele interesate pot trimite intrebari/clarificari referitoare la concursurile initiate pe adresa de email: Licitatii@primariagalati.ro.
  Va invitam in data de 24.10.2019, intre orele 12:00 - 14:00 pentru a participa la vernisajul organizat cu ocazia premierii concurentilor participanti in cadrul procedurilor, ocazie cu care ne veti putea prezenta solutiile propuse de dumneavoastra.   Evenimentul va avea loc la sediul Universitatii Dunarea de Jos Galati din str. Domneasca nr.47.
Comunicat de presa !!
  BluAct este o retea de sapte orase portuare europene, printre care se numara Piraeus (Grecia), Matosinhos (Portugalia), Burgas (Bulgaria), Mataro (Spania), Ostend (Belgia), Galati si Salerno cu scopul de a impartasi bunele practici privind antreprenoriatul din economia albastra. Proiectul este finantat prin programul UE URBACT III, care ajuta orasele sa dezvolte solutii durabile, pragmatice, care sa integreze subiecte urbane economice, sociale si de mediu.
  Proiectul BluAct urmareste succesul initiativei BlueGrowth din Piraeus - Grecia, o competitie dedicata antreprenoriatului, care ofera servicii de incubare intreprinderilor locale, stimuland inovarea si crearea de locuri de munca. BluAct isi propune sa inspire orasele partenere pentru a impartasi experienta BlueGrowth si pentru a pune in practica concursurile antreprenoriale privind economia albastra.
  In cadrul acestui proiect, Municipiul Galati a lansat in data de 14 octombrie 2019 o competitie de idei de afaceri, intitulata Danube Growth Initiative, in domenii specifice economiei albastre, astfel:
 • Dezvoltarea avansată a infrastructurii;
 • Dezvoltarea de software;
 • Tehnologii privind reducerea emisiilor;
 • Sisteme de eficiență energetică;
 • Tehnologii avansate de fabricație.
   Detalii despre competitie si regulamentul acesteia sunt disponibile pe website-ul dedicat dgi-bluact.ro si pe pagina de Facebook Danube Growth Initiative. Concursul se adresează tuturor acelora care doresc sa infiinteze un start-up în Galati, mediului academic, agentilor economici care doresc sa lanseze/dezvolte/reorienteze domeniul de activitate, ingineri, economisti, IT-isti, a caror idei pot fi transpuse in societati comerciale care sa creeze noi locuri de munca si sa asigure o dezvoltare sustenabila a economiei albastre la mila 80 a Dunarii.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
Anunt important in atentia potentialilor beneficiari de ajutoare pentru incalzirea locuintei
  Directia de Asistenta Sociala a municipiului Galati comunica:
  Incepand cu data de 08.10.2019 solicitantii ajutorului pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece, pot obtine formulare tipizate de cerere si declaratie pe propriere raspundere, astfel:
 • pentru energia termica - de la Asociatiile de proprietari
 • pentru gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri de la Serviciul Ajutoare Incalzire din str. Fraternitatii nr. 1
 • de pe site-urile Primariei Galati si cel al Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Galati
  De ajutorul lunar pentru incalzirea locuintei pot beneficia consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica si care au un venit net mediu lunar pe membrul de familie de pana la 786 lei in cazul familiilor si de 1082 lei in cazul persoanelor singure. In cazul consumatorilor vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica si lemne, carbuni, combustibili petrolieri, ajutorul lunar pentru incalzirea se acorda familiilor si persoanelor singure a caror venit net lunar pe membru, respectiv al persoanei singure este de pana la 750 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala pentru perioada sezonului rece aprobate prin H.G. nr. 920/2011 si a H.G. nr. 559/2017 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice.
  In cazul solicitarii ajutoarelor pentru energia electrica, ancheta sociala se efectueaza obligatoriu pentru toate situatiile, in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii sau daca au trecut mai mult de 3 luni de la ultima actualizare a informatiilor, in vederea verificarii sistemului de incalzire utilizat.
  Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Directia de Asistenta Sociala a municipiului Galati - Serviciul Ajutoare Incalzire din Str. Fraternitatii nr. 1, telefon: 0236-488-444 sau de pe site-ul nostru precum si cel al Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Galati.
  Nota*: La completarea cererii, titularul are obligatia de a mentiona corect componenta familiei, veniturile membrilor acesteia, numarul de camere, precum si bunurile mobile si imobile detinute.
  Cererile si declaratiile pe propria raspundere vor fi completate cu majuscule, datate si semnate de reprezentantul familiei (solicitant), fara modificari sau stersaturi si trebuie sa contina un numar de telefon de contact (Modelul prevazut in anexa nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotarârea Guvernului nr. 50/2011, cu modificarile si completarile ulterioare).
  In situatia in care solicitantul este beneficiar sau, dupa caz, primeste ajutor social potrivit prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare, si/sau alocatie pentru sustinerea familiei potrivit prevederilor Legii nr. 277/2010, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si solicita ajutor pentru incalzirea locuintei, acesta completeaza formularul de cerere prevazut in anexa nr. 1a la normele metodologice aprobate prin Hotarârea Guvernului nr. 50/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.
  Un titular are dreptul legal la o singura masura de protectie sociala, functie de tipul de incalzire a locuintei (energie termica, gaze naturale, energie electrica sau lemne, carbuni, combustibili petrolieri).
  Titularul are obligatia de a comunica Directorului Directiei, prin depunerea la Serviciul Ajutoare Incalzire, a unei noi declaratii pe propria raspundere (anexa 1a), orice modificare intervenita in componenta familiei si a veniturilor acesteia, in termen de 5 zile de la data modificarii.
  In situatia in care familiile si persoanele singure indeplinesc conditiile de acordare a ajutorului pentru incalzirea locuintei pe parcursul sezonului rece, stabilirea dreptului de ajutor pentru incalzirea locuintei se face incepand cu luna depunerii cererii, daca aceasta este depusa pâna pe 20 ale lunii.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Acte acordare ajutor caldura. Formular tipizat de cerere - declaratie puteti consulta accesand link-ul urmator : Formular, Formular modificare drepturi de asistenta sociala, Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului social, Declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
   Program cu publicul:
 • Luni - Marti - Joi: 8:00 – 16:30
 • Miercuri: 8:00 - 18:00
 • Vineri: 8:00 – 14
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 20/11/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 20/11/2019

  Serviciul Public Judetean de Administrare a Domeniului Public si Privat Galati, titular al proiectului "Reparatii capitale gard baza de agrement Zatun", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluare adecvata de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reparatii capitale gard baza de agrement Zatun", propus a fi amplasat in municipiul Galati, Tarla 252, 254; Parcela 1151, 1147, 1149, judetul Galati.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, in zilele de luni - joi intre orele 08:30 - 16:00 si vineri intre orele 08:30 - 13:30 precum si la urmatoarea adresa de internet A.P.M. Galati.
  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 20/11/2019

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Sala Sporturilor - masuri suplimentare privind securitatea la incendiu", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Stadionului nr. 1, judetul Galati.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr. 2, Galati si la sediul Primariei municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, in zilele de luni - joi intre orele 08:30 - 16:00 si vineri intre orele 08:30 - 13:30.
  Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Galati din str. Regiment 11 Siret nr. 2, municipiul Galati.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 20/11/2019

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul "Reparatii sistem rutier si resistematizare urbana - Cartier Micro 19, Micro 20, Micro 21 - Subzona III Micro 21 / Reparatii sistem rutier si regenerare urbana - Cartier Micro 19, Micro 20, Micro 21 - Subzona III Micro 21", propus a fi amplasat in municipiul Galati, cartier Micro 20 cuprins intre B-dul Otelarilor B-dul Galati - Limita S-SV a municipiului Galati - str. Stadionului.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, Galati si la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr.54, in zilele de luni - joi intre orele 08:30 - 16:00 si vineri intre orele 08:30 - 13:30.
  Observatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Galati, din str. Regiment 11 Siret nr.2, Municipiul Galati.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 20/11/2019

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul "Reparatii sistem rutier si resistematizare urbana - Cartier Micro 19, Micro 20, Micro 21 - Subzona II Micro 20/Reparatii sistem rutier si regenerare urbana - Cartier Micro 19, Micro 20, Micro 21 - Subzona II Micro 20", propus a fi amplasat in municipiul Galati, cartier Micro 20 cuprins intre B-dul Otelarilor B-dul Galati - Limita S-SV a municipiului Galati - str. Brailei.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret nr.2, Galati si la sediul Primariei Municipiului Galati, str. Domneasca nr.54, in zilele de luni - joi intre orele 08:30 - 16:00 si vineri intre orele 08:30 - 13:30.
  Observatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Galati, din str. Regiment 11 Siret nr.2,municipiul Galati.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 19/11/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 19/11/2019

  Municipiul Galati, titular al proiectului "Consolidare si modernizare pod din beton armat in Galati - Calea Smardan (DJ 251) in zona intersectiei cu str. Filesti" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Consolidare si modernizare pod din beton armat in Galati - Calea Smardan (DJ 251) in zona intersectiei cu str. Filesti", propus a fi amplasat in municipiului Galati, str. Calea Smardan (DJ 251) in zona intersectiei cu str. Filesti.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati str. Regiment 11 Siret nr.2, jud. Galati in zilele de luni - joi intre orele 09:00 - 15:00 si vineri intre orele 09:00 - 13:00 precum si la urmatoarea adresa de internet A.P.M. Galati.
  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 18/11/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 15/11/2019

  Primaria municipiului Galati la initiativa S.C. Brates Prut Frumusita S.R.L. reprezentata de domnul Baila Marian, anunta publicul interesat asupra depunerii documentatiei de urbanism P.U.Z. - Zona de studiu este delimitata la nord - vest de strada Radu Negru, la sud-est de strada Afinului, la sud - vest de strada stiintei, la nord-est de strada Domneasca - obiectiv de investitie "Magazin Penny Market si magazin cu produse din carne si branzeturi parter, accesuri auto si pietonale, amenajari exterioare, sistematizare verticala, reclame fatade si parcare, totem publicitar, imprejmuire si organizare de santier", generat de imobilul din municipiul Galati, strada Domneasca nr. 191 lot 1 si lot 2 - etapa elaborarii propunerilor.
  Procedura de informare si consultare se desfasoara in perioada 15.11.2019 - 04.12.2019.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Documentatii urbanism.

 

Anunt concurs recrutare !!

Postat de Administrator la data : 15/11/2019

  Primaria municipiului Galati organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate: Consilier, clasa I, grad asistent - Biroul Informatizare..
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt concurs recrutare.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 15/11/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 14/11/2019

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 13/11/2019

  Primaria municipiului Galati aduce la cunostinta cetatenilor faptul ca, incepand cu data 14.11.2019, se vor executa lucrari de de frezare - asfaltare pe str. Brailei (tronsonul cuprins intre str. Traian si str. Domneasca); str. Domneasca (tronsonul cuprins intre str. Brailei si str. Brigadierilor) si str. Navelor (tronsonul cuprins intre str. Domneasca si str. Egalitatii).
  Facem precizarea ca lucrarile se vor desfasura in intervalul orar 20:00 - 05:00, conform urmatoarei planificari:
 • Str. Brailei (tronsonul cuprins intre str. Traian si str. Domneasca):
  • 14.11.2019 - 15.11.2019 - partea stanga a sensului de mers catre str. Domneasca;
  • 18.11.2019 - 19.11.2019 - partea dreapta a sensului de mers catre str. Domneasca;
 • Str. Domneasca (tronsonul cuprins intre str. Brailei si str. Brigadierilor):
  18.11.2019 - 20.11.2019. Traficul va fi deviat pe urmatoarea ruta ocolitoare: Str. Brailei - str. Domnească - str. Navelor – str. Egalitatii - str. Ion Creanga - str. Lahovary - str. Domneasca;
 • Strada Navelor (tronsonul cuprins intre str. Domneasca si str. Egalitatii):
  20.11.2019 - 23.11.2019. Traficul va fi deviat pe următoarele rute ocolitoare: Str. Navelor - str. Egalitatii - str. Ion Creanga - str. Lahovary - str. Domneasca sau str. Portului - str. Traian - str. Brailei
  Pe durata lucrarilor de asfaltare pe acest tronson traficul se va desfasura in ambele sensuri, pe cate o banda a directiei de mers ramasa libera.

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 493 privind : Numirea membrilor in Consiliul de administratie al Regiei Autonome "Administratia Zonei Libere Galati"
 • HCL 492 privind : Organizarea si stabilirea componentei echipei mobile pentru interventia de urgenta in cazurile de violenta domestica din municipiul Galati
 • HCL 491 privind : Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat in intravilanul municipiului Galati, U.T.R. 27, str. Rosiori nr. 31
 • HCL 490 privind : Aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici rezultati din Studiul de fezabilitate pentru proiectul "Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Galati"
 • HCL 489 privind : Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Alimentare cu energie electrica Spitalul clinic de Obstetrica Ginecologie "Buna Vestire" Galati"
 • HCL 488 privind : Majorarea cu 500% a impozitului pe cladiri, incepand cu anul 2020, pentru cladirea situata in Galati, str. Eroilor nr. 62
 • HCL 487 privind : Majorarea cu 500% a impozitului pe cladiri, incepand cu anul 2020, pentru cladirea situata in Galati, str. Nicolae Balcescu nr. 15
 • URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Noiembrie 2019
  L M M J V S D
          1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30  
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Programul operational REGIO


   
   
  Site actualizat in data de : 20.11.2019
  Numar total de vizitatori 6648923