Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 1
Anunt public !!
  Municipiul Galati organizeaza LUNI 17 august 2020, ora 10:00, la sediul din str. Domneasca nr.54, in sala de conferinte, sedinta publica de dezbatere a "STUDIULUI DE FUNDAMENTARE PENTRU OPORTUNITATEA ORGANIZARII SERVICIILOR DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT IN MUNICIPIUL GALATI".
  Informatiile privind documentul supus consultarii cetatenilor au fost afisate, spre consultare, pe site-ul institutiei.
  In cazul in care doriti sa participati la sedinta, avem rugamintea sa ne transmiteti, prin completarea formularului pana VINERI 14 august 2020, ora 10:00, urmatoarele informatii:
 • numele si prenumele dumneavoastra;
 • propunerile/observatiile/opiniile referitoare la proiectul supus dezbaterii;
 • daca doriti sa va inscrieti la cuvant.
  Precizam ca:
 • timpul alocat luarii cuvantului va fi comunicat la inceputul sedintei pe baza numarului de persoane inscrise;
 • propunerile/observatiile/opiniile vor face referire concreta doar la proiectul in discutie.
  La sedinta publica ce va avea loc la sediul Primariei municipiului Galati, pentru dezbaterea publica a "STUDIULUI DE FUNDAMENTARE PENTRU OPORTUNITATEA ORGANIZARII SERVICIILOR DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT IN MUNICIPIUL GALATI", au acces institutiile publice, organizatiile civice, precum si orice alte persoane interesate.
  Accesul se va face la intrarea principala din strada Domneasca nr. 54, in limita locurilor disponibile .
Anunt de participare Agenda Culturala, Agenda Comunitate 2020 !!
  Municipiul Galati anunta acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte si actiuni culturale, in anul fiscal 2020. Bugetul pentru aceasta sesiune pentru atribuirea contractelor de finantare nerambursabila din fondurile publice pentru activitati culturale nonprofit, de interes general: 600.000 lei fara TVA.
  Depunerea dosarelor cu proiectele de finantare nerambursabila se va face in perioada 04.08.2020 - 02.09.2020, la Registratura Primariei municipiului Galati, din strada Domneasca nr. 54.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatoarele link-uri: Anunt participare, Ghid agenda culturala, Anexa 2, Anexa 4, Anexa 5, Anexa 6, Anexa 7 .
  Autoritatea finantatoare Municipiul Galati, in baza art. 16 din Legea nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, face cunoscuta intentia de a atribui contracte de finantare nerambursabila pentru anul de executie financiara 2020 pentru domeniul comunitate.
  In data de 04.08.2020, Municipiul Galati lanseaza prima sesiune de selectie publica a proiectelor pentru activitati de dezvoltare a comunitatii locale care vor beneficia de finantare nerambursabila de la bugetul local al Municipiului Galati pe anul 2020.
  Suma alocata pentru anul 2020 este de 300.000 lei.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatoarele link-uri: Anunt participare, Ghid agenda comunitate, Anexa 1, Anexa 2, Anexa 4, Anexa 5, Anexa 6, Anexa 8.
Anunt de participare la sedinta de atribuire !!
  Municipiul Galati prin comisia desemnata in baza dispozitiei nr. 1962/20.07.2020, organizeaza sedinta de atribuire pentru locurile de parcare situate in parcarea de resedinta supraetajata aferenta blocului R5 din Mazepa I, stabilite in vederea ordonarii autovehiculellor, pentru fluidizarea traficului pe arterele secundare, ce sunt amenajate si administrate in vederea utilizarii de catre locatarii imobilelor aferente strazilor Armata Poporului, Ovidiu, Rosiori si Marasesti.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza licitatie publica, cu oferta in plic, pentru atribuirea de licente de ocupare a domeniului public pentru 4 amplasamente, destinate comercializarii de flori, aprobate prin dispozitii de primar.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt public !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate: "Raportul privind obligatiile de serviciu public de transport local de calatori in municipiul Galati conform Regulamentului (CE) nr. 1370/2007 privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Raport.
COMUNICAT DE PRESA !!
Directia Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale din cadrul Unitatii Administrativ-Teritoriale Municipiul Galati, primeste prin posta si e-mail, cereri si documente referitoare la:
 • Declarare bunuri impozabile: cladiri si terenuri
 • Facilitate fiscale
 • Compensari/restituiri
 • Transfer dosar auto
 • Declaratii rectificative taxa speciala de habitat/ecarisaj
 • Declarare mijloace de transport
 • Scoatere din evidenta fiscala a mijloacelor de transport
 • Declararea mijloacelor de transport marfa cu masa totala autorizata de peste 12 tone aflate in proprietatea persoanelor fizice
 • Declararea mijloacelor de transport pe apa
 • Scoaeterea din evidenta a mijloacelor de transport pe apa
 • Eliberare certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale si alte venituri datorate bugetului local
 • Declararea privind stabilirea taxei de habitat
 • Alocare credentiale pentru plata on-line a impozitelor si taxelor care se fac venit la bugetul local
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
CONCURSURI DE SOLUTII URBANISTICE
Solutii peisagistice de AMENAJARE PARC RECREATIONAL

  Primaria municipiului Galati propune realizarea unor modele de parcuri recreative in intravilanul municipiului Galati in diferite zone rezidentiale care vor conduce la cresterea nivelului vietii si a calitatii mediului.

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE

  Anuntul de concurs a fost lansat si pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) avand numarul de inregistrare DC1000092/12.12.2019. Persoanele interesate pot trimite intrebari/clarificari referitoare la concursurile initiate pe adresa de email: Licitatii@primariagalati.ro.
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019, Lista drepturi salariale 31.03.2020.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 07/08/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Lista terenurilor ce pot fi atribuite in compensare conform Legii nr. 10/2001

Postat de Administrator la data : 06/08/2020

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista terenurilor ce pot fi atribuite in compensare conform Legii nr. 10/2001".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista terenuri .

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 06/08/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 05/08/2020

  Municipiul Galati titular al proiectului "Reabilitare retea electrica transport troleibuze etapa I, municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102 - 104", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare revizuite pentru proiectul "Reabilitare retea electrica transport troleibuze etapa I, municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102 - 104", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Traian - str. Alexandru Macelaru, judetul Galati.
  lnformatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati in cadrul sectiunii: Reglementari - Acordul de mediu - Documentatii procedura EIA si EA­ - Memorii de prezentare 2020 si la sediul Primariei Municipiul Galati, str. Domneasca nr. 54, judetul Galati.
  Oservatiile/contestatiile publicului se primesc la A.P.M. Galati pe email: office@apmgl.anpm.ro sau pe fax: 0236-471-009 in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a A.P.M. Galati.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 05/08/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 04/08/2020

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia cetatenilor municipiului Galati proiectul de hotarare privind "Completarea H.C.L. nr. 259/25.06.2020, privind aprobarea Metodologiei de atribuire a abonamentelor pentru locurile de parcare din parcarea supraetajata aferenta blocului R5, Mazepa I, Municipiul Galati"..
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Transparenta decizionala.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 30/07/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public !!

Postat de Administrator la data : 30/07/2020

  Primaria Municipiului Galati doreste sa va aduca la cunostinta ca urmeaza a interveni aerian cu substante chimice imprastiate din elicopter, pe raza municipiului Galati, in perioada 03.08.2020 - 07.08.2020 prin Serviciul Public Ecosal, daca conditiile meteorologice permit interventia.
  In operatiunile de dezinsectie aeriana, substanta folosita va fi Solfac Trio EC 200 - insecticid piretroid concentrat impotriva insectelor zburatoare si taratoare (inclusiv capuse) si Aqua K-othrine.
  Apicultorii si sericicultorii de pe raza Municipiului Galati sunt rugati sa-si ia toate masurile de protectie necesare pentru familiile de albine si viermi de matase in scopul evitarii contactului cu substantele insecticide distribuite in toate zonele verzi ale domeniului public.
  Programul poate suferi modificari sau poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a actiunii.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 29/07/2020

  Municipiul Galati anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Modernizare str. Domneasca intre str. Gamulea si str. Garii", propus a fi amplasat in Galati, str. Domneasca, intre str. Gamulea si str Garii , judetul Galati.
  Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Galati accesand urmatorul link: A.P.M. Galati.
  Observatiile/contestatiile publicului se primesc la A.P.M. Galati pe email office@apmgl.anpm.ro sau zilnic la sediul A.P.M. Galati din str Regiment 11 Siret nr. 2, municipiul Galati.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 29/07/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 287 privind : Rectificarea bugetului imprumuturilor interne al Municipiului Galati pe anul 2020
 • HCL 286 privind : Aprobarea realizarii proiectului "Modernizare sistem iluminat public pe bulevardul Marea Unire, strada Brailei intre Inelul de Rocada (inclusiv Inelul de Rocada) si bulevardul George Cosbuc, strada Navelor si bulevardul Otelarilor intre strada Brailei si bulevardul Galati" si a cheltuielilor legate de proiect
 • HCL 285 privind : Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Modernizare sistem iluminat public pe bulevardul Marea Unire, strada Brailei intre Inelul de Rocada (inclusiv Inelul de Rocada) si bulevardul George Cosbuc, strada Navelor si bulevardul Otelarilor intre strada Brailei si bulevardul Galati"
 • HCL 284 privind : Predarea catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii "C.N.I." S.A., a amplasamentului si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii Proiect pilot "Construire Baza Sportiva Tip II, Scoala Gimnaziala "Constantin Gheorghe Marinescu", str. Regiment 11 Siret nr. 41 A, municipiul Galati, judetul Galati
 • HCL 283 privind : Predarea catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii "C.N.I." S.A., a amplasamentului si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii Proiect pilot "Sala de educatie fizica scolara, Scoala Gimnaziala nr. 22, str. Zidarilor nr. 5, LOT 1, municipiul Galati, judetul Galati
 • HCL 282 privind : Predarea catre Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii "C.N.I." S.A., a amplasamentului si asigurarea conditiilor in vederea executarii obiectivului de investitii Proiect pilot "Sala de sport scolara, Scoala Gimnaziala nr. 29", str. Strungarilor nr. 7A, municipiul Galati, judetul Galati
 • HCL 281 privind : Alegerea presedintelui de sedinta
 • URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Ianuarie 2004
  L M M J V S D
        1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31  
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Programul operational REGIO
     
  Site actualizat in data de : 07.08.2020
  Numar total de vizitatori 7075285