Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Platforma Taxe si Impozite
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 2
Comunicat de presa !!
  In cadrul proiectului BluAct , Municipiul Galati a organizat competitia de idei de afaceri, intitulata Danube Growth Initiative, in domenii specifice economiei albastre, astfel: dezvoltarea avansata a infrastructurii, dezvoltarea de software, tehnologii privind reducerea emisiilor, sisteme de eficienta energetica, tehnologii avansate de fabricatie. Din cele 9 echipe calificate in prima etapa a competitiei Danube Growth Initiative, la evenimentul Demo Day, ce s-a desfasurat in data de 21 octombrie 2020, s-au prezentat 6 echipe care si-au sustinut ideile de afaceri in fata juriului prezent in sala si a publicului conectat online.
  Jurizarea s-a realizat prin intermediul platformei de votare online, iar votul final s-a constituit din votul juriului (80%) si votul publicului(20%).
  Locul I a fost atribuit echipei DanubeEcoSoap - utilizarea uleiurilor uzate pentru fabricarea sapunului ecologic. Echipa câstigatoare va beneficia de Marele Premiu ce consta intr-un pachet de incubare a ideii de afacere şi un laptop performant.
  Locurile II si III au fost acordate echipei Blue Urban Aquaponic Farms – sistem acvaponic de productie piscicola urbana si echipei care a dezvoltat aplicatia PescApp - briceagul virtual al pescarilor.
  BluAct, finantat prin programul UE URBACT III, constituie o retea de sapte orase portuare europene, respectiv Piraeus (Grecia), Matosinhos (Portugalia), Burgas (Bulgaria), Mataro (Spania), Ostend (Belgia), si Salerno (Italia), alaturi de Municipiul Galati cu scopul de a impartasi bunele practici privind antreprenoriatul din economia albastra.
Anunt prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului
  Unitatea administrativ - teritoriala Municipiul Galati, din judetul Galati, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul cadastral nr. 1, incepand cu data de 13.10.2020, pe o perioada de 60 de zile, la sediul Primariei Municipiului Galati situat in str. Domneasca nr. 54, conform art. 14 alin. (1) si (2) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
  Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primariei Municipiului Galati si pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
COMUNICAT DE PRESA !!
Directia Impozite, Taxe si Alte Venituri Locale din cadrul Unitatii Administrativ-Teritoriale Municipiul Galati, primeste prin posta si e-mail, cereri si documente referitoare la:
 • Declarare bunuri impozabile: cladiri si terenuri
 • Facilitate fiscale
 • Compensari/restituiri
 • Transfer dosar auto
 • Declaratii rectificative taxa speciala de habitat/ecarisaj
 • Declarare mijloace de transport
 • Scoatere din evidenta fiscala a mijloacelor de transport
 • Declararea mijloacelor de transport marfa cu masa totala autorizata de peste 12 tone aflate in proprietatea persoanelor fizice
 • Declararea mijloacelor de transport pe apa
 • Scoaeterea din evidenta a mijloacelor de transport pe apa
 • Eliberare certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale si alte venituri datorate bugetului local
 • Declararea privind stabilirea taxei de habitat
 • Alocare credentiale pentru plata on-line a impozitelor si taxelor care se fac venit la bugetul local
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019, Lista drepturi salariale 31.03.2020, Lista drepturi salariale 30.09.2020.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
 

Informare - trafic rutier !!

Postat de Administrator la data : 27/10/2020

  Primaria municipiului Galati informeaza ca pe str. Anghel Saligny, pe tronsonul cuprins intre str. Basarabiei si str. Tecuci, se instituie noi reguli de circulatie, conform plansei atasate. Practic, la intersectia cu str. Basarabiei se infiinteaza o trecere de pietoni si vor fi doua benzi pe sensul de deplasare catre str. Tecuci pentru incadrare la stanga si la dreapta. In prezent se realizeaza lucrari de semnalizare rutiera verticala si orizontala pentru reglementarea circulatiei rutiere.
Pentru desfasurarea fluenta a traficului rutier, rugam conducatorii auto sa circule cu atentie si sa respecte semnalizarea rutiera nou instituita.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 26/10/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 23/10/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt public privind intentia de elaborare P.U.Z. - "Construire Ferma Cabaline"

Postat de Administrator la data : 22/10/2020

  Primaria municipiului Galati la initiativa S.C. Agrogal S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii intentiei de elaborare "P.U.Z. - Construire Ferma cabaline" - extravilan municipiul Galati, T93, P329, carte funciara101524, numar cadastral 101524.
  Terenul care a generat P.U.Z. este situat in extravilan municipiul Galaţi,destinatia admisa pasuni. Obiectivele documentatiei de urbanism P.U.Z. sunt:
 • Introducerea in intravilan a suprafetei de 10.911 mp
 • Reglementarea regimului de construire
  Informatiile privind intentia de elaborare P.U.Z. pot fi consultate la sediul Primariei municipiului Galati - Institutia Arhitect Sef - Serviciul Strategie si Dezvoltare Urbana, etajul 1, camera 103, telefon: 0236-307-708, fax: 0236-461-460, e-mail : Planificare urbana din Str. Domneasca nr. 54 si la elaboratorul P.U.Z.: arh. atestat RUR Vasile Dorel Barladeanu, Braila.
  Observatii sau semnalari pot fi transmise in perioada 26.10.2020 - 05.11.2020 pe adresa de e-mail: Planificare urbana, respectiv la registratura Primariei municipiului Galati din Str. Domneasca nr. 54.

 

Anunt mediu !!

Postat de Administrator la data : 22/10/2020

  Municipiul Galati, titular al proiectului "Reabilitare retea electrica transport troleibuze, etapa I, Municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102-104" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reabilitare retea electrica transport troleibuze, etapa I, Municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102-104", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Traian - str. Alexandru Macelaru, judetul Galati.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe site-ul A.P.M. Galati, in sectiunea: Reglementari - Acordul de mediu - Proiect decizie etapa de incadrare.
  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati pe adresa de email: office@apmgl.anpm.ro sau prin fax la nr. 0236-471-009.

 

Anunt examen promovare !!

Postat de Administrator la data : 22/10/2020

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Rezultatul final la examenul pentru promovarea in gradul profesional imediat superior detinut a functionarilor publici din cadrul Primariei municipiului Galati, in data de 15.10.2020".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Rezultat final.

 

Anunt examen promovare !!

Postat de Administrator la data : 20/10/2020

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Rezultatul probei interviu la examenul pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut a functionarilor publici din cadrul Primariei municipiului Galati, in data de 20.10.2020".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Rezultat proba interviu.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 20/10/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt examen promovare !!

Postat de Administrator la data : 20/10/2020

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Rezultatele finale la examenul pentru promovarea in gradul profesional imediat superior detinut a functionarilor publici din cadrul Primariei municipiului Galati, in data de 15.10.2020".
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Rezultate finale.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale in data : 19/10/2020

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4,5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 447 privind : Numirea unui membru in Consiliul de administratie al Regiei Autonome "Administratia Zonei Libere Galati"
 • HCL 446 privind : Numirea unui membru in Consiliul de administratie al societatii Industrial Parc S.R.L. Galati
 • HCL 445 privind : Numirea a doi membri in Consiliul de administratie al societatii Gospodarire Urbana S.R.L. Galati
 • HCL 444 privind : Modificarea si completarea Contractului nr. 49.304/03.05.2016 de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune in Municipiul Galati incheiat cu Transurb S.A.
 • HCL 443 privind : Rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului Galati pe anul 2020
 • HCL 442 privind : Finantarea nerambursabila de la bugetul local al municipiului Galati a activitatilor culturale din cadrul proiectului "Targ de Craciun Galati 2020" organizat de Asociatia Palmyra Fest
 • HCL 441 privind : Finantarea nerambursabila de la bugetul local al municipiului Galati a activitatilor culturale din cadrul proiectului ZidArt Fest Galati organizat de Asociatia Ingenious Drama
 • URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Octombrie 2020
  L M M J V S D
        1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31  
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Programul operational REGIO


     
  Site actualizat in data de : 27.10.2020
  Numar total de vizitatori 7135036