Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 2
Achizitie de mijloace de transport public - tramvaie 18m, Galati, cod SMIS 128117
  Unitatea Administrativ-Teritoriala Municipiul Galati, in calitate de Partener, implementeaza proiectul "Achizitie de mijloace de transport public - tramvaie 18m, Galati", cod SMIS 128117, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile, Prioritatea de investitii 4e - Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, in special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilitatii urbane multimodale durabile si a masurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Apel de proiecte POR/2018/4/4.1/3/IN PARTENERIAT.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt achizitie mijloace de transport public.
Anunt de participare la licitatie !!
  Primaria municipiului Galati organizeaza in data de 03.03.2020 licitatie publica cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de spatiu medical, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in str. Nucului nr.3, apartament 13, etaj I.
  Imobilul este compus din: camera in suprafata de 12,75 mp, cota indiviza de 4,62% din terenul aferent apartamentului in suprafata de 20,97 mp, precum si cota indiviza de 4,62% din partile comune din imobil in suprafata de 10,33 mp, avand nr. cadastral nou 1108711-C1-U13;
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt licitatie publica.
Anunt participare !!
  Consiliul Local al Municipiului Galati face cunoscuta intentia de a deschide procedura privind finantarea din bugetul local a programelor sportive initiate de catre organizatiile sportive, in baza Legii nr.69/2000 a Educatiei Fizice si Sportului, cu modificarile si completarile ulterioare, a Ordinului Ministerului Tineretului si Sportului nr.664/2018 privind finantarea din fonduri publice a proiectelor si programelor sportive, cu modificarile si completarile ulterioare, a Codului Administrativ aprobat prin O.U.G. nr.57/03.07.2019, cu modificarile si completarile ulterioare si a Hotararii Guvernului nr.1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportiva.
  Accesul la fonduri publice in vederea acordarii finantarilor de catre Consiliul Local al Municipiului Galati se face in conformitate cu H.C.L. nr. 139/28.03.2019.
   Textul complet al hotararii poate fi consultat la sediul Primariei municipiului Galaţi, la Directia Relatii Publice si Managementul Documentelor, Serviciul Invatamant, Cultura, Turism, Sport, Culte, Sanatate si Evenimente - Compartiment Sport, precum si accesand linkul mai sus mentionat.
  Bugetul alocat finantarilor pentru programele sportive initiate de organizatiile sportive asa cum sunt enumerate in Legea nr.69/2000 a Educatiei Fizice si Sportului, cu modificarile si completarile ulterioare, este de 3.500.000 lei.
  Dosarele cu documentatia pentru finantare vor fi depuse la Registratura municipiului Galati, pana la data de 20.02.2020, ora 10:00.
  Dosarele cu documentatia pentru finantare trebuie sa cuprinda: Cerere de finantare, Declaratie pe propria raspundere, Declaratia de impartialitate - Anexa nr.5 la Regulament, Declaratia presedintelui/directorului solicitantului, privind reprezentantii legali ai solicitantului, cu atributii in derularea proiectului sportiv ori dupa caz, imputernicirea de catre presedintele/directorul solicitantului, Dovada existentei surselor de finantare proprii sau oferite de terti (scrisori de intentie din partea tertilor, contracte de finantare si/sau sponsorizare, alte forme de sprijin financiar ferm din partea unor terti, Certificat de identitate sportiva, Autorizatie de functionare, Hotararea judecatoreasca de infiintare a organizatiei sportive, definitiva si irevocabila, Certificat de inscriere a persoanei juridice fara scop patrimonial in Registrul asociatiilor si fundatiilor, Statutul si actul constitutiv, precum si modificarile aduse acestora (hotararile judecatoresti ramase definitive si irevocabile prin care s-au admis modificari ale statutului si actului constitutiv), Dovada pentru sediu si baze sportive (acte de proprietate, contract de închiriere, contract de comodat, etc.), Certificatul de inregistrare fiscala, Certificat de atestare fiscala - Bugetul local - original, Certificat de atestare fiscala - Bugetul de stat - original, Dovada de afiliere la federatia sportiva nationala de specialitate/asociatie pe ramura de sport judeteana, dupa caz, Situatia financiara pe anul anterior sau cu un an inaintea acestuia, in cazul in care aceasta nu este finalizata, inregistrata la organul fiscal competent, cu exceptia structurilor sportive înfiintate in anul in curs, Bugetul de venituri si cheltuieli al programului/proiectului, Extras de cont, Adresa de inaintare a raportului final, Raport de evaluare intermediar.
  Informatii suplimentare se pot obtine de la Directia Relatii Publice si Managementul Documentelor, Serviciul Invatamant, Cultura, Turism, Sport, Culte, Sanatate si Evenimente - Compartiment Sport din cadrul Primariei municipiului Galati, str. Domneasca nr. 54, Camera 213, email: Sport, telefon: 0236-307-780. .
Anunt public !!
  Stimati galateni, va invitam sa luati parte la consultarea initiata de Primaria Galati pentru elaborarea: Actualizare Plan Urbanistic Zonal - Zone Construite Protejate din Municipiul Galati.
  Pentru aceasta, va propunem un chestionar a carui completare dureaza aproximativ 10 minute.
  Nu exista raspunsuri corecte sau gresite, ci contam pe sinceritatea si interesul dumneavoastra in ceea ce priveste masurile de luat pentru amenajarea Municipiului Galati.
  Chestionarul se poate gasi accesand urmatorul link: Chestionar
In atentia solicitantilor de locuinte care au repartitii pentru blocurile M7 - M11, situate in cartierul Micro 17
  Primaria municipiului Galati, aduce la cunostinta solicitantilor de locuinte, care au repartitii la blocurile M7 - M11, trebuie sa depuna urmatoarele acte pentru intocmirea contractelor de inchiriere:
 • Declaratii notariale (titular + membrii familiei acestuia: sot/sotie copii si/sau alte persoane aflate in intretinerea acestuia), date pe propria raspundere, din care sa rezulte faptul ca dupa 01.01.1990 nu au dobandit si nu au instrainat nici o locuinta proprietate personala sau din fondul locativ de stat si ca nu au fost/nu sunt beneficiarii altei locuinte, destinata inchirierii, in municipiul Galati;
 • Venituri realizate, dupa caz:
  • adeverinta de salariu;
  • cupon pensie;
  • cupon alocatie;
  • indemnizatie handicap;
 • Certificat fiscal emis de catre Directia Generala Impozite Taxe si alte Venituri Locale din care sa rezulte ca solicitantul si membrii familiei acestuia (sot, sotie, copii) nu au datorii la bugetul local;
 • Copie C.I./B.I.
  Actele se vor depune la Registratura municipiului Galati, cu sediul in str. Domnească nr.54.
CONCURSURI DE SOLUTII URBANISTICE
Solutii peisagistice de AMENAJARE PARC RECREATIONAL

  Primaria municipiului Galati propune realizarea unor modele de parcuri recreative in intravilanul municipiului Galati in diferite zone rezidentiale care vor conduce la cresterea nivelului vietii si a calitatii mediului.

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE

  Anuntul de concurs a fost lansat si pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) avand numarul de inregistrare DC1000092/12.12.2019. Persoanele interesate pot trimite intrebari/clarificari referitoare la concursurile initiate pe adresa de email: Licitatii@primariagalati.ro.
Primaria Galati va invita sa colectati selectiv si sa reciclati!
  In multe gospodarii, se arunca zilnic o multime de deseuri, statisticile aratand ca majoritatea lor ajunge la gunoi si prea putine devin materie prima pentru alte produse. Mai exact, in Romania se recicleaza doar 13% din totalul deseurilor municipale, desi s-ar putea colecta separat peste 50% din totalul deseurilor.

  Ce putem face pentru a colecta selectiv?

  Pasul 1. Va propunem o schimbare de perspectiva: priviti deseurile ca pe niste materiale folositoare, ce pot reintra in circuitul de productie, caci prin colectarea separata participati la diminuarea risipei si a poluarii.
  Suntem obisnuiti sa privim obiectele folosite, de care nu mai avem nevoie, ca pe niste resturi inutile a caror destinatie este groapa de gunoi. Cu toate acestea, o parte dintre deseuri sunt materiale valoroase, care pot fi colectate separat, predate pentru reciclare si transformate apoi in materie prima pentru noi obiecte.
  Pasul 2. Informati-va despre cum puteti reduce consumul anumitor obiecte de care aveti nevoie, cum pot fi reutilizate, abia apoi reciclate. Doar asa reducem risipa si consumul excesiv de resurse naturale. De exemplu: imprumutati carti de la prieteni, de la biblioteca sau cititi in format digital, asa se reduce consumul de hartie.
  Pasul 3. Aflati ce materiale se pot recicla si unde le puteti lasa folosind www.hartareciclarii.ro.
  Va incurajam sa utilizati #HartaReciclarii, prima platforma nationala, participativa si educativa, a punctelor de colectare separate din tara, pentru toate tipurile de deseuri reciclabile, de la hartie, plastic, metal, pana la electrocasnice, anvelope, deseuri periculoase si multe altele.
  In sectiunea "Unde reciclez?" de pe #HartaReciclarii, aflati care este cel mai apropiat loc unde puteti lasa materialele reciclabile. Comunitatea celor care recicleaza se bazeaza pe fiecare dintre noi ca sa adaugam noi puncte de colectare atunci cand le vedem! Sau sa actualizam punctele cu noi informatii din teren!
  Platforma Harta Reciclarii este un proiect al Viitor Plus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila dezvoltat in parteneriat cu compania Coca Cola HBC Romania, fiind inclus in campania de educatie pentru colectare selectiva Dupa Noi, strangem tot noi – si beneficiaza de sustinerea Ministerul Mediului - Romania.
Comunicat de presa !!
  BluAct este o retea de sapte orase portuare europene, printre care se numara Piraeus (Grecia), Matosinhos (Portugalia), Burgas (Bulgaria), Mataro (Spania), Ostend (Belgia), Galati si Salerno cu scopul de a impartasi bunele practici privind antreprenoriatul din economia albastra. Proiectul este finantat prin programul UE URBACT III, care ajuta orasele sa dezvolte solutii durabile, pragmatice, care sa integreze subiecte urbane economice, sociale si de mediu.
  Proiectul BluAct urmareste succesul initiativei BlueGrowth din Piraeus - Grecia, o competitie dedicata antreprenoriatului, care ofera servicii de incubare intreprinderilor locale, stimuland inovarea si crearea de locuri de munca. BluAct isi propune sa inspire orasele partenere pentru a impartasi experienta BlueGrowth si pentru a pune in practica concursurile antreprenoriale privind economia albastra.
  In cadrul acestui proiect, Municipiul Galati a lansat in data de 14 octombrie 2019 o competitie de idei de afaceri, intitulata Danube Growth Initiative, in domenii specifice economiei albastre, astfel:
 • Dezvoltarea avansată a infrastructurii;
 • Dezvoltarea de software;
 • Tehnologii privind reducerea emisiilor;
 • Sisteme de eficiență energetică;
 • Tehnologii avansate de fabricație.
   Detalii despre competitie si regulamentul acesteia sunt disponibile pe website-ul dedicat dgi-bluact.ro si pe pagina de Facebook Danube Growth Initiative. Concursul se adresează tuturor acelora care doresc sa infiinteze un start-up în Galati, mediului academic, agentilor economici care doresc sa lanseze/dezvolte/reorienteze domeniul de activitate, ingineri, economisti, IT-isti, a caror idei pot fi transpuse in societati comerciale care sa creeze noi locuri de munca si sa asigure o dezvoltare sustenabila a economiei albastre la mila 80 a Dunarii.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
.:: Principalele evenimente ale datei de : 21 Noiembrie 2019 ::.

Ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al municipiului Galati din data de 2019-11-21
1. Proiect de hotărâre privind modificarea țintelor indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari stabiliți pentru Consiliul de administrație al Societății Gospodărire Urbană S.R.L. Galați, pentru perioada rămasă din mandatul 2019-2022 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
2. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea în 2 loturi a unui teren, proprietate publică a municipiului Galați, în suprafață de 611 mp, situat pe str. Oțelarilor, nr. 34, aferent bloc D4 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 4, Aleea Mălinilor, nr. 32 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 3, str. Drumul Viilor, nr. 7A (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
5. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 132/2017 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul "Înlocuire inel apă pentru alimentare Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sf Ioan" (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Baia Comunală-lucrări privind protecția și siguranța la incendiu” (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Regenerare urbană și reparații sistem rutier cartierele Micro 38, 39A, 39B, 39C - subzona 3 - Micro 39C(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse care se acordă elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Galați, pentru anul școlar 2019-2020(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
9. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 245/30.05.2019 privind darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a spațiilor - sala de spectacole, foyer și grădina de vară "Leonard" - aflate în proprietatea publică a municipiului Galați și în administrarea Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați, către instituțiile publice din Municipiul Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal "Strada Dr. Constantin Levaditti nr. 18"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 33, str. Brașov, nr. 82(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 5, str. Crângului, nr. 48(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 33, str. Cosminului, nr. 112 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 4, str. Vânători, nr. 4(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
15. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 321/27.08.2015 privind însușirea inventarului parțial al bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al municipiului Galați, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
16. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Contractului nr. 49.304/03.05.2016 de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune în Municipiul Galați, încheiat cu Transurb SA(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
17. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 44/28.06.2016 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Punerea în valoare a sitului arheologic Tirighina Barboși", cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
18. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 451 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Liceul Teoretic <Dunărea> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
19. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 452 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Liceul Tehnologic <Anghel Saligny> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
20. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 453 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Școala Gimnazială nr. 17 Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
21. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 454 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Școala Gimnazială <Gheorghe Munteanu> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
22. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 10 din 31.01.2019 privind organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din Municipiul Galați pentru anul școlar 2019-2020, cu modificările și completările ulterioare (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
23. Proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile din domeniul public în domeniul privat al municipiului Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Stații Reîncărcare Autovehicule Electrice"(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
25. Proiect de hotărâre privind aprobarea realizării proiectului "Stații Reîncărcare Autovehicule Electrice" în municipiul Galați și a cheltuielilor legate de proiect(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
26. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 313/26.06.2019 privind preluarea din gestiunea Societății Calorgal S.A. Galați în administrarea Consiliului Local Galați a unor spații cu altă destinație, precum și a terenurilor aferente acestora, cu completările ulterioare(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
27. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul "Poligon subteran de tragere"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
28. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al Municipiului Galați, pe anul 2019(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
29. Proiect de hotărâre privind instituirea dreptului de uz și servitute de trecere subterană și supraterană în favoarea S.D.E.E. MUNTENIA NORD S.A., pentru un teren, în suprafață de 90 mp - proprietate publică a municipiului Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
30. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 181/28.05.2015 privind zonarea teritoriului municipiului Galați, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
31. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 345/2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Modernizare locuri de joacă în municipiul Galați"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
32. Proiect de hotărâre privind atribuirea numărului de autorizații taxi și a numerelor de ordine ale acestora pentru desfășurarea transportului de persoane în regim taxi în municipiul Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
33. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 35, str. Oltului, nr. 11G(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
34. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 31, B-dul. Dunărea, nr. 96B(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
35. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL 6/05.07.2016 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Galati, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
36. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" societății ALITEC SOLUTION SRL Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
37. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" domnului prof. dr. ing. Iulian-Gabriel Bîrsan(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
38. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" Centrului de Zi Galați din cadrul Fundației Inimă de Copil(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
39. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" societatii Șantierul Naval Damen Galați SA(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
40. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" elevei Daria Teodora Hărăbor(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
41. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" doamnei Agriela Monica Măciuceanu(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
42. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" doamnei Ștefania Tristiana Cojocaru(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
43. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" domnului Andrei-Marian Stoian(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
44. Proiect de hotărâre privind acordarea distinctiei "Premiul Municipiului Galati" Fundatiei Comunitare Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
45. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului "Cetățean de Onoare al Municipiului Galați" domnului prof. dr. ing. Cătălin Fetecău(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
Publicat in data: 2019-11-15
URBANISM - ONLINE
Exproprieri
Strategia de dezvoltare
Chestionare
Informatia de mediu
Harta zgomot ambiental
Cultura si agrement
Invatamant
Centre financiare
Unitati subordonate
Legaturi utile
Utile locale
Calendar evenimente
Noiembrie 2019
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
<< >>
Legenda culori
Sedinte de consiliu
Evenimente diverse
Programul operational REGIO
   
Site actualizat in data de : 20.02.2020
Numar total de vizitatori 6809207