Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 7
ANUNT IMPORTANT IN ATENTIA SOLICITANTILOR DE LOCUINTE ANL
  PRIMARIA MUNICIPIULUI GALATI aduce la cunostinta ca in perioada 15.11.2019 - 31.12.2019, tinerii cu varsta de pana la 35 ani, pot depune dosare in vederea repartizării de locuinte construite prin ANL. Dosarele se depun la Registratura Generala cu sediul in Galaţi, str. Domnească nr. 54 si trebuie sa cuprinda documentele prevazute in opisul anexa la H.C.L. nr. 473/31.10.2019.
  Se vor lua in considerare numai dosarele depuse in aceasta perioada. Dosarul incomplet si cel depus dupa termen vor fi respinse.
  Solicitantii care au avut dosare depuse in anii anteriori si nu au primit repartitie au posibilitatea depunerii unui dosar in sesiunea 2019. Dosarele depuse in anii anteriori NU se iau in considerare.
  Pentru relatii suplimentare va puteti prezenta la Serviciul Administrare Fond Locativ si Spatii cu Alta Destinatie, cu sediul in Galati, str. Traian nr. 93, bl. A4, sc. 1, la programul cu publicul in zilele de luni, intre orele 12:00 - 16:00 sau joi, intre orele 8:30 - 12:00.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Anunt ANL 2019.
Primaria Galati va invita sa colectati selectiv si sa reciclati!
  In multe gospodarii, se arunca zilnic o multime de deseuri, statisticile aratand ca majoritatea lor ajunge la gunoi si prea putine devin materie prima pentru alte produse. Mai exact, in Romania se recicleaza doar 13% din totalul deseurilor municipale, desi s-ar putea colecta separat peste 50% din totalul deseurilor.

  Ce putem face pentru a colecta selectiv?

  Pasul 1. Va propunem o schimbare de perspectiva: priviti deseurile ca pe niste materiale folositoare, ce pot reintra in circuitul de productie, caci prin colectarea separata participati la diminuarea risipei si a poluarii.
  Suntem obisnuiti sa privim obiectele folosite, de care nu mai avem nevoie, ca pe niste resturi inutile a caror destinatie este groapa de gunoi. Cu toate acestea, o parte dintre deseuri sunt materiale valoroase, care pot fi colectate separat, predate pentru reciclare si transformate apoi in materie prima pentru noi obiecte.
  Pasul 2. Informati-va despre cum puteti reduce consumul anumitor obiecte de care aveti nevoie, cum pot fi reutilizate, abia apoi reciclate. Doar asa reducem risipa si consumul excesiv de resurse naturale. De exemplu: imprumutati carti de la prieteni, de la biblioteca sau cititi in format digital, asa se reduce consumul de hartie.
  Pasul 3. Aflati ce materiale se pot recicla si unde le puteti lasa folosind www.hartareciclarii.ro.
  Va incurajam sa utilizati #HartaReciclarii, prima platforma nationala, participativa si educativa, a punctelor de colectare separate din tara, pentru toate tipurile de deseuri reciclabile, de la hartie, plastic, metal, pana la electrocasnice, anvelope, deseuri periculoase si multe altele.
  In sectiunea "Unde reciclez?" de pe #HartaReciclarii, aflati care este cel mai apropiat loc unde puteti lasa materialele reciclabile. Comunitatea celor care recicleaza se bazeaza pe fiecare dintre noi ca sa adaugam noi puncte de colectare atunci cand le vedem! Sau sa actualizam punctele cu noi informatii din teren!
  Platforma Harta Reciclarii este un proiect al Viitor Plus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila dezvoltat in parteneriat cu compania Coca Cola HBC Romania, fiind inclus in campania de educatie pentru colectare selectiva Dupa Noi, strangem tot noi – si beneficiaza de sustinerea Ministerul Mediului - Romania.
CONCURSURI DE SOLUTII URBANISTICE
Reamenajare si refunctionalizare zona VALEA TIGLINEI si FALEZA DUNARII

Doua zone reprezentative pentru municipiul Galati vor fi reamenajate pentru un aspect modern, contemporan

  "Valea Tiglinei" se defineste ca fiind teritoriul cuprins intre Parcul Closca (inclusiv), Stadionul "Nicolae Rainea", Stadionul "Siderurgistul" si parte din Uzina de apa nr.1 (dezafectata).

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE


Finalistii concursului sunt:

  "Faleza Dunarii" este un ansamblu complex, divizat in trei subzone cu functiuni diferite: faleza superioara, taluzul si faleza inferioara. Astfel, pe ansamblu, zona colecteaza si redistribuie fluxuri de trafic auto si pietonal, legand areale cu densitate mare de construire de arealul dedicat functiunilor de agrement, pietonal, etc.

ANEXA 1 - TEMA DE CONCURS
ANEXA 2 - REGULAMENTUL CONCURSULUI
ANEXA 3 - CALENDARUL CONCURSULUI
ANEXA 4 - FORMATUL/PAGINAREA STANDARD - PANOU 1PANOU 2
ANEXA 5 - CERERE DE PARTICIPARE


Finalistii concursului sunt:

  Anunturile de concurs au fost lansate si pe platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) avand numerele de inregistrare DC1000061/30.07.2019 si DC1000062/30.07.2019. Persoanele interesate pot trimite intrebari/clarificari referitoare la concursurile initiate pe adresa de email: Licitatii@primariagalati.ro.
  Va invitam in data de 24.10.2019, intre orele 12:00 - 14:00 pentru a participa la vernisajul organizat cu ocazia premierii concurentilor participanti in cadrul procedurilor, ocazie cu care ne veti putea prezenta solutiile propuse de dumneavoastra.   Evenimentul va avea loc la sediul Universitatii Dunarea de Jos Galati din str. Domneasca nr.47.
Comunicat de presa !!
  BluAct este o retea de sapte orase portuare europene, printre care se numara Piraeus (Grecia), Matosinhos (Portugalia), Burgas (Bulgaria), Mataro (Spania), Ostend (Belgia), Galati si Salerno cu scopul de a impartasi bunele practici privind antreprenoriatul din economia albastra. Proiectul este finantat prin programul UE URBACT III, care ajuta orasele sa dezvolte solutii durabile, pragmatice, care sa integreze subiecte urbane economice, sociale si de mediu.
  Proiectul BluAct urmareste succesul initiativei BlueGrowth din Piraeus - Grecia, o competitie dedicata antreprenoriatului, care ofera servicii de incubare intreprinderilor locale, stimuland inovarea si crearea de locuri de munca. BluAct isi propune sa inspire orasele partenere pentru a impartasi experienta BlueGrowth si pentru a pune in practica concursurile antreprenoriale privind economia albastra.
  In cadrul acestui proiect, Municipiul Galati a lansat in data de 14 octombrie 2019 o competitie de idei de afaceri, intitulata Danube Growth Initiative, in domenii specifice economiei albastre, astfel:
 • Dezvoltarea avansată a infrastructurii;
 • Dezvoltarea de software;
 • Tehnologii privind reducerea emisiilor;
 • Sisteme de eficiență energetică;
 • Tehnologii avansate de fabricație.
   Detalii despre competitie si regulamentul acesteia sunt disponibile pe website-ul dedicat dgi-bluact.ro si pe pagina de Facebook Danube Growth Initiative. Concursul se adresează tuturor acelora care doresc sa infiinteze un start-up în Galati, mediului academic, agentilor economici care doresc sa lanseze/dezvolte/reorienteze domeniul de activitate, ingineri, economisti, IT-isti, a caror idei pot fi transpuse in societati comerciale care sa creeze noi locuri de munca si sa asigure o dezvoltare sustenabila a economiei albastre la mila 80 a Dunarii.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Comunicat de presa.
Anunt important in atentia potentialilor beneficiari de ajutoare pentru incalzirea locuintei
  Directia de Asistenta Sociala a municipiului Galati comunica:
  Incepand cu data de 08.10.2019 solicitantii ajutorului pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece, pot obtine formulare tipizate de cerere si declaratie pe propriere raspundere, astfel:
 • pentru energia termica - de la Asociatiile de proprietari
 • pentru gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri de la Serviciul Ajutoare Incalzire din str. Fraternitatii nr. 1
 • de pe site-urile Primariei Galati si cel al Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Galati
  De ajutorul lunar pentru incalzirea locuintei pot beneficia consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica si care au un venit net mediu lunar pe membrul de familie de pana la 786 lei in cazul familiilor si de 1082 lei in cazul persoanelor singure. In cazul consumatorilor vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica si lemne, carbuni, combustibili petrolieri, ajutorul lunar pentru incalzirea se acorda familiilor si persoanelor singure a caror venit net lunar pe membru, respectiv al persoanei singure este de pana la 750 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala pentru perioada sezonului rece aprobate prin H.G. nr. 920/2011 si a H.G. nr. 559/2017 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice.
  In cazul solicitarii ajutoarelor pentru energia electrica, ancheta sociala se efectueaza obligatoriu pentru toate situatiile, in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii sau daca au trecut mai mult de 3 luni de la ultima actualizare a informatiilor, in vederea verificarii sistemului de incalzire utilizat.
  Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Directia de Asistenta Sociala a municipiului Galati - Serviciul Ajutoare Incalzire din Str. Fraternitatii nr. 1, telefon: 0236-488-444 sau de pe site-ul nostru precum si cel al Directiei de Asistenta Sociala a municipiului Galati.
  Nota*: La completarea cererii, titularul are obligatia de a mentiona corect componenta familiei, veniturile membrilor acesteia, numarul de camere, precum si bunurile mobile si imobile detinute.
  Cererile si declaratiile pe propria raspundere vor fi completate cu majuscule, datate si semnate de reprezentantul familiei (solicitant), fara modificari sau stersaturi si trebuie sa contina un numar de telefon de contact (Modelul prevazut in anexa nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotarârea Guvernului nr. 50/2011, cu modificarile si completarile ulterioare).
  In situatia in care solicitantul este beneficiar sau, dupa caz, primeste ajutor social potrivit prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare, si/sau alocatie pentru sustinerea familiei potrivit prevederilor Legii nr. 277/2010, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si solicita ajutor pentru incalzirea locuintei, acesta completeaza formularul de cerere prevazut in anexa nr. 1a la normele metodologice aprobate prin Hotarârea Guvernului nr. 50/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.
  Un titular are dreptul legal la o singura masura de protectie sociala, functie de tipul de incalzire a locuintei (energie termica, gaze naturale, energie electrica sau lemne, carbuni, combustibili petrolieri).
  Titularul are obligatia de a comunica Directorului Directiei, prin depunerea la Serviciul Ajutoare Incalzire, a unei noi declaratii pe propria raspundere (anexa 1a), orice modificare intervenita in componenta familiei si a veniturilor acesteia, in termen de 5 zile de la data modificarii.
  In situatia in care familiile si persoanele singure indeplinesc conditiile de acordare a ajutorului pentru incalzirea locuintei pe parcursul sezonului rece, stabilirea dreptului de ajutor pentru incalzirea locuintei se face incepand cu luna depunerii cererii, daca aceasta este depusa pâna pe 20 ale lunii.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Acte acordare ajutor caldura. Formular tipizat de cerere - declaratie puteti consulta accesand link-ul urmator : Formular, Formular modificare drepturi de asistenta sociala, Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului social, Declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
   Program cu publicul:
 • Luni - Marti - Joi: 8:00 – 16:30
 • Miercuri: 8:00 - 18:00
 • Vineri: 8:00 – 14
Transparenta veniturilor salariale !!
  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia persoanelor interesate "Lista drepturilor salariale ale personalului din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati si din cadrul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor Galati" intocmita conform art. 33 alin. (1) din Legea nr. 153/30.09.2017.  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Lista drepturi salariale sau Erata - Lista drepturi salariale, Lista drepturi salariale 31.03.2018, Lista drepturi salariale 30.09.2018, Lista drepturi salariale 31.03.2019, Lista drepturi salariale 30.09.2019.
ANUNT IMPORTANT !!
  Impozitele si taxele locale se pot achita on-line pe www.ghiseul.ro pe baza de user si parola.  Userul si parola se pot obtine direct prin inregistrarea in site-ul www.ghiseul.ro.
.:: Principalele evenimente ale datei de : 21 Noiembrie 2019 ::.

Ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al municipiului Galati din data de 2019-11-21
1. Proiect de hotărâre privind modificarea țintelor indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari stabiliți pentru Consiliul de administrație al Societății Gospodărire Urbană S.R.L. Galați, pentru perioada rămasă din mandatul 2019-2022 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
2. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea în 2 loturi a unui teren, proprietate publică a municipiului Galați, în suprafață de 611 mp, situat pe str. Oțelarilor, nr. 34, aferent bloc D4 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 4, Aleea Mălinilor, nr. 32 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 3, str. Drumul Viilor, nr. 7A (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
5. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 132/2017 privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul "Înlocuire inel apă pentru alimentare Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sf Ioan" (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Baia Comunală-lucrări privind protecția și siguranța la incendiu” (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Regenerare urbană și reparații sistem rutier cartierele Micro 38, 39A, 39B, 39C - subzona 3 - Micro 39C(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse care se acordă elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Galați, pentru anul școlar 2019-2020(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
9. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 245/30.05.2019 privind darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a spațiilor - sala de spectacole, foyer și grădina de vară "Leonard" - aflate în proprietatea publică a municipiului Galați și în administrarea Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați, către instituțiile publice din Municipiul Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal "Strada Dr. Constantin Levaditti nr. 18"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 33, str. Brașov, nr. 82(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 5, str. Crângului, nr. 48(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 33, str. Cosminului, nr. 112 (initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 4, str. Vânători, nr. 4(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
15. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr. 321/27.08.2015 privind însușirea inventarului parțial al bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al municipiului Galați, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
16. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Contractului nr. 49.304/03.05.2016 de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune în Municipiul Galați, încheiat cu Transurb SA(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
17. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 44/28.06.2016 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Punerea în valoare a sitului arheologic Tirighina Barboși", cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
18. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 451 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Liceul Teoretic <Dunărea> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
19. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 452 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Liceul Tehnologic <Anghel Saligny> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
20. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 453 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Școala Gimnazială nr. 17 Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
21. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 454 din 22.10.2019 privind aprobarea realizării proiectului "Anvelopare unități de învățământ - Școala Gimnazială <Gheorghe Munteanu> Galați" și a cheltuielilor necesare implementării proiectului (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
22. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 10 din 31.01.2019 privind organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din Municipiul Galați pentru anul școlar 2019-2020, cu modificările și completările ulterioare (initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
23. Proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile din domeniul public în domeniul privat al municipiului Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Stații Reîncărcare Autovehicule Electrice"(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
25. Proiect de hotărâre privind aprobarea realizării proiectului "Stații Reîncărcare Autovehicule Electrice" în municipiul Galați și a cheltuielilor legate de proiect(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
26. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 313/26.06.2019 privind preluarea din gestiunea Societății Calorgal S.A. Galați în administrarea Consiliului Local Galați a unor spații cu altă destinație, precum și a terenurilor aferente acestora, cu completările ulterioare(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
27. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul "Poligon subteran de tragere"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
28. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri și cheltuieli al Municipiului Galați, pe anul 2019(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
29. Proiect de hotărâre privind instituirea dreptului de uz și servitute de trecere subterană și supraterană în favoarea S.D.E.E. MUNTENIA NORD S.A., pentru un teren, în suprafață de 90 mp - proprietate publică a municipiului Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
30. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 181/28.05.2015 privind zonarea teritoriului municipiului Galați, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
31. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 345/2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Modernizare locuri de joacă în municipiul Galați"(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
32. Proiect de hotărâre privind atribuirea numărului de autorizații taxi și a numerelor de ordine ale acestora pentru desfășurarea transportului de persoane în regim taxi în municipiul Galați(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
33. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 35, str. Oltului, nr. 11G(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
34. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu, pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R. 31, B-dul. Dunărea, nr. 96B(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
35. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL 6/05.07.2016 privind organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Galati, cu modificările și completările ulterioare(initiator proiect:Ionut Florin Pucheanu - Primarul municipiului Galati)
36. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" societății ALITEC SOLUTION SRL Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
37. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" domnului prof. dr. ing. Iulian-Gabriel Bîrsan(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
38. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" Centrului de Zi Galați din cadrul Fundației Inimă de Copil(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
39. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" societatii Șantierul Naval Damen Galați SA(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
40. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" elevei Daria Teodora Hărăbor(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
41. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" doamnei Agriela Monica Măciuceanu(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
42. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" doamnei Ștefania Tristiana Cojocaru(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
43. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției "Premiul Municipiului Galați" domnului Andrei-Marian Stoian(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
44. Proiect de hotărâre privind acordarea distinctiei "Premiul Municipiului Galati" Fundatiei Comunitare Galați(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
45. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului "Cetățean de Onoare al Municipiului Galați" domnului prof. dr. ing. Cătălin Fetecău(initiator proiect: Cristian-Sorin Enache - consilier local)
Publicat in data: 2019-11-15
URBANISM - ONLINE
Exproprieri
Strategia de dezvoltare
Chestionare
Informatia de mediu
Harta zgomot ambiental
Cultura si agrement
Invatamant
Centre financiare
Unitati subordonate
Legaturi utile
Utile locale
Calendar evenimente
Noiembrie 2019
L M M J V S D
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
<< >>
Legenda culori
Sedinte de consiliu
Evenimente diverse
Programul operational REGIO
   
Site actualizat in data de : 06.12.2019
Numar total de vizitatori 6683585