Economie  | Harta site | Contact
Orasul Galati
Conducere
Administratie Publica
Transcrieri acte
Programare buletine online
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 3
Proiecte in evaluare
PROIECTE DIN FONDURI STRUCTURALE
Denumire proiect :Reabilitarea si eficientizarea energetica a Spitalul Clinic de Obstretica-Ginecologie "Buna Vestire"
Linie de finantare :POR 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B, Apel 2020, Cod SMIS: 137349
Durata proiect: 43 luni
Valoarea proiectului: 8.636.371,00 lei
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea eficientei energetice in cladirile publice din municipiul Galati, in scopul reducerii pierderilor energetice si reducerea costurilor cu energia termica, prin reducerea pierderilor de caldura.
Obiectivele specifice ale proiectului:
 • Imbunatatirea eficientei energetice prin efectuarea lucrarilor de reabilitare termica ce determina reducerea pierderilor de energie;
 • Reducerea consumului anual specific de energie pentru incalzire si reducerea consumului anual de energie primara;
 • Reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice si sanitare.
 • Utilizarea resurselor regenerabile de energie si asigurarea necesarului de energie termica.
  Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 12.05.2020.Denumire proiect :Reabilitarea si eficientizarea energetica a Liceului cu Program Sportiv
Linie de finantare :POR 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B, Apel 2020, Cod SMIS: 137461
Durata proiect: 46 luni
Valoarea proiectului: 15.816.992,75 lei
Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea performantei energetice a constructiilor aferente Liceului cu program sportiv si reducerea nivelului consumului anual specific de energie primara.
Obiectivele specifice ale proiectului:
 • Imbunatatirea eficientei energetice prin efectuarea lucrarilor de reabilitare ce determina reducerea pierderilor de energie totala si utilizarea resurselor regenerabile de energie
 • Reducerea consumului anual specific de energie electrica si termica pentru incalzire si reducerea consumului anual de energie primara.
 • Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera
Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 12.05.2020Denumire proiect :Reabilitarea si eficientizarea energetica a Gradinitei cu program prelungit nr. 9 - Corp A+B Galati
Linie de finantare :POR 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B, Apel 2020, Cod SMIS: 137462
Durata proiect: 42 luni
Valoarea proiectului: 1.264.325,11 lei
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea eficientei energetice a cladirilor publice, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si implicit scaderea costurilor de energie termica.
Obiectivele specifice ale proiectului:Imbunatatirea conditiilor de igiena si confort termic interior.
 • Reducerea costurilor de intretinere pentru energie electrica si termica pentru incalzire si apa calda de consum si reducerea consumului anual de energie primara.
 • Reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul si consumul de energie, conducand la utilizarea eficienta a resurselor de energie.
 • Cresterea performantei energetice a imobilului in care functioneaza Gradinita cu Program Prelungit Nr. 9 din municipiul Galati, cu efecte favorabile asupra calitatii mediului ambiental, a sanatatii elevilor si imbunatatirea calitatii actului educational, prin reducerea consumurilor pentru incalzire si scaderea sub 135 kW/m2an a energiei consumate.
 • Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 12.05.2020.  Denumire proiect :Cresterea performantei energetice bloc A5 scara 6, Str. Brailei nr. 205, bloc D, str. Domneasca nr. 15 si Bloc SD9C, str. Siderurgistilor nr.23
  Linie de finantare :Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Cresterea eficientei energetice in cladirile rezidentiale, cladirile publice si sistemele de iluminat public, indeosebi a celor care inregistreaza consumuri energetice mari Operatiunea A - Cladiri rezidentiale - SUERD. Cod SMIS: 122599.
  Durata proiect: 38 luni
  Valoarea proiectului: 3.665.018,76 lei
  Obiectivul general: sprijinirea imbunatatirii eficientei energetice a cladirilor rezidentiale din municipiul Galati ceea ce va conduce la reducerea consumului de energie contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.
  Obiectivul specific: cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte SD9C scara 1 si 2 din Siderurgistilor Vest, D din cartierul Centru si A5 din Cartierul Micro 21 din municipiul Galati, cu efecte favorabile asupra calitatii mediului ambiental si a sanatatii locuitorilor, prin reducerea consumurilor pentru incalzire si scaderea sub 90 kW/m2 an a energiei consumate.
  In urma reducerii consumurilor energetice se va reduce amprenta de carbon a blocurilor de locuinte si va creste calitatea vietii locatarilor.
  Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 13 iulie 2018.  Denumire proiect :Cresterea performantei energetice a blocului M, strada Albatros nr. 1 din Municipiul Galati
  Linie de finantare :Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Cresterea eficientei energetice in cladirile rezidentiale, cladirile publice si sistemele de iluminat public, indeosebi a celor care inregistreaza consumuri energetice mari Operatiunea A - Cladiri reziden?iale - SUERD. Cod SMIS: 122620.
  Durata proiect: 47 luni
  Valoarea proiectului: 2.164.218,83 lei
  Obiectivul general: sprijinirea imbunatatirii eficientei energetice a cladirilor rezidentiale din municipiul Galati ceea ce va conduce la reducerea consumului de energie contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.
  Obiectivul specific cresterea performantei energetice a blocului de locuin?e M, situat in str. Albatros nr. 1 din Municipiul Galati, cu efecte favorabile asupra calitatii vietii locuitorilor, prin scaderea sub 90kWh/m2 an a consumului specific de energie pentru incalzire.
  Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 11 iulie 2018.  Denumire proiect :Cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte CD1, CD2, CD3, CD4, aferente asociatiei de proprietari 113 din municipiul Galati
  Linie de finantare :Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Cresterea eficientei energetice in cladirile rezidentiale, cladirile publice si sistemele de iluminat public, indeosebi a celor care inregistreaza consumuri energetice mari Operatiunea A - Cladiri rezidentiale - SUERD. Cod SMIS: 121329.
  Durata proiect: 36 luni
  Valoarea proiectului: 8.125.171,74 lei
  Obiectivul general: Cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte CD1, CD2, CD3, CD4, aferente asociatiei de proprietari 113 din municipiul Galati consta in scaderea consumului de energie primara la cladirile rezidentiale si scaderea producerii de gaze cu efect de sera.
  Obiectivul specific: cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte aferente asociatiei nr. 113 din municipiul Galati, cu efecte favorabile asupra calitatii mediului ambiental, a sanatatii locatarilor prin reducerea consumurilor pentru incalzire si scaderea sub 90kW/m2 an a energiei consumate. In urma reducerii consumurilor energetice se va reduce amprenta de carbon a cladirilor.
  Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 11 iulie 2018.  Denumire proiect :Cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte E7/E8/C21/C22, str. Regiment 11 Siret, nr. 27 /35 / 29/31 din Municipiul Galati
  Linie de finantare :Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Cresterea eficientei energetice in cladirile rezidentiale, cladirile publice si sistemele de iluminat public, indeosebi a celor care inregistreaza consumuri energetice mari Operatiunea A - Cladiri rezidentiale ? SUERD. Cod SMIS: 123496.
  Durata proiect: 36 luni
  Valoarea proiectului: 8.760.483,12 lei
  Obiectivul general: sprijinirea imbunatatirii eficientei energetice a cladirilor rezidentiale din municipiul Galati ceea ce va conduce la reducerea consumului de energie contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.
  Obiectivul specific: cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte E7/E8/C21/C22, str. Regiment 11 Siret, nr. 27/35/29/31 din Municipiul Galati, cu efecte favorabile asupra calitatii mediului ambiental si a sanatatii locuitorilor, prin scaderea sub 90kWh/m2 an a consumului specific de energie pentru incalzire.
  Cererea de finantare a fost depusa in MySMIS in data de 11 iulie 2018.  1 2 3 4 5 > >>
  URBANISM - ONLINE
  Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Calendar evenimente
  Iulie 2020
  L M M J V S D
      1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31    
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Programul operational REGIO
     
  Site actualizat in data de : 06.07.2020
  Numar total de vizitatori 7048491