Anunt mediu !!

Administrator

  Municipiul Galati, titular al proiectului "Reabilitare retea electrica transport troleibuze, etapa I, Municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102-104" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Reabilitare retea electrica transport troleibuze, etapa I, Municipiul Galati - prelungire traseu troleibuze 102-104", propus a fi amplasat in municipiul Galati, str. Traian - str. Alexandru Macelaru, judetul Galati.
  Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe site-ul A.P.M. Galati, in sectiunea: Reglementari - Acordul de mediu - Proiect decizie etapa de incadrare.
  Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati pe adresa de email: office@apmgl.anpm.ro sau prin fax la nr. 0236-471-009.