#MunicipiulGalați

Direcții, servicii, programe & inițiative locale.

transportation-892948_1920
anunțuri posturi vacante, concursuri de promovare
atribuții, formulare necesare, acte emise, program de funcționare
Galaţiul este unul din cele mai mari noduri de trafic comercial din România
transportation-892948_1920
transport public, parcări, biciclete, taximetrie, autorizații traseu

Servicii electronice

Autorizații de Comerț
Autorizații de Comerț

lista autorizațiilor de comerț emise

Autorizații auto
Autorizații auto

lista autorizatiilor de taxi & transport

Programare online
Programare online

act de identitate, transcrieri, certificat de urbanism

Depunere cerere C.U.
Depunere cerere C.U.

Consultare regulament local de urbanism

E-Tax
E-Tax

Sistem electronic de plata a taxelor si impozitelor cu ajutorul InternetBanking

Cautare in registratura

Administrația locală la zi

Știrile primăriei. Anunțuri. Comunicate.

In atentia operatorilor de transport !!

Anunt de presa|→ Citește tot articolul

Având în vedere înmulțirea situațiilor de respingere de către Registrul Auto Român în procesul de emitere/vizare a certificatelor de agreare pentru autoturismele care sunt dotate cu geamuri cu transparență redusă, Primăria Galați a inițiat demersuri pentru clarificarea acestei situații.
Astfel, s-a înaintat către R.A.R. - sediul central adresa nr. 12353/22.01.2021 cu indicarea acestor probleme și solicitarea unei soluții legale, adresă la care s-a primit răspuns sub nr. 2452/11.02.2021.
Punctul de vedere al Registrului Auto Român este fără echivoc pentru respectarea gradului de transparență totală a geamurilor indiferent de tipul de vehicul așa cum este prevăzut în forma actuală a Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi. Pentru deplina informare a celor interesați, atașăm în copie cele două adrese susmenționate.

Rezultat final concurs de angajare

Anunt de angajare|→ Citește tot articolul

Rezultatele finale obținute la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad asistent – Compartiment Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice din data de 22.02.2021– proba scrisă

Rezultat final concurs de angajare

Anunt de angajare|→ Citește tot articolul

Rezultatele finale obținute la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad superior – Biroul Reparații Străzi, Siguranța Circulației, Semaforizare din data de 23.02.2021 –proba scrisă

Anunț cu privire la rezultatul selecției partenerului

Anunt de presa|→ Citește tot articolul

Anunț cu privire la rezultatul selecției partenerului în vederea încheierii unui parteneriat în cadrul Programului "Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor", finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, Apelul nr. 1 "Creșterea incluziunii și abilitarea romilor", Runda a 2-a

ANUNȚ DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE

Anunt de presa|→ Citește tot articolul

Primaria municipiului Galati organizează in data de 16.03.2021 licitatie publica cu strigare, pentru vanzarea unui imobil cu destinatia de cabinet medical, proprietatea privata a municipiului Galati, situat in cartier Tiglina II , str. Brailei nr.136C, lot 3, apartament 3, parter.

In atentia operatorilor de transport !!

Anunt de presa|→ Citește tot articolul

Operatorii de transport care deţin autorizaţii transport/taxi cu termen de plată în luna februarie 2021 sunt atenţionaţi să se prezinte pentru viza acestora până la data înscrisă în autorizaţie. Astfel vor fi evitate orice neplăceri provocate de retragerea acestor autorizaţii.

Rezultatul probei interviu concurs de angajare!

Anunt de angajare|→ Citește tot articolul

Rezultatul probei interviu la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad asistent – Compartiment Guvernanța Corporativă a Întreprinderilor Publice proba scrisă: 22.02.2021, ora 10.00

Rezultatul probei interviu concurs de angajare!

Anunt de angajare|→ Citește tot articolul

Rezultatul probei interviu la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad superior – Biroul Reparații Străzi, Siguranța Circulației, Semaforizare proba scrisă: 23.02.2021, ora 10.00

Anunt public !!

Anunt de presa|→ Citește tot articolul

Comisia permanentă, numită prin dispoziția primarului nr. 1962/20.07.2020, aduce la cunoștința publicului lista cu persoanele calificate/descalificate în cadrul celei de-a doua proceduri de atribuire a abonamentelor rămase vacante, pentru locurile de parcare din parcarea supraetajată aferentă bloculuI R5, MAZEPA I, Municipiul Galați.

Anunt concurs recrutare

Anunt de angajare|→ Citește tot articolul

Primăria municipiului Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Galaţi:consilier, clasa I, grad superior – Compartiment Corp Control Primar

Descoperă Galațiul

Descoperă Galațiul și frumusețile oferite de împrejurimi.

Date geografice: Situat pe malul stâng al Dunării, la confluența râurilor Siret și Prut, lângă Lacul Brateș.

Descoperă: Galați, orașul binecuvântat de Dunăre, este centrul experienței vizitatorilor, cu istorie, muzee, evenimente, restaurante, artă și cultură.

Este unul dintre cele mai mari centre economice din România. Orașul Galați are o istorie încărcată și datorită faptului că este plasat pe Dunăre, cea mai importantă arteră comercial-fluvială europeană, Canalul Dunăre–Main–Rin. Viața economică s-a dezvoltat în jurul Șantierului Naval, Portului Fluvial, în jurul Combinatului Siderurgic și a Portului Mineralier.

Evoluție: Fiind plasat pe Dunăre, cea mai importantă arteră comercial-fluvială europeană, orașul a cunoscut o dezvoltare remarcabilă datorită Șantierului Naval, Portului Fluvial, Combinatului Siderurgic și Portului Mineralier.